Op dit moment gaat het met Nicole met kleine ups en flinke downs.
Al zijn ze maar klein en miniem, de veranderingen die wíj zien zijn voor ons groots. Neem nou het fietsen laatst: wat een vooruitgang. Daarna komt wel een dip van een paar weken, maar ze heeft het toch maar mooi gedaan Het is voor Nicole vaak ook erg zwaar, maar één ding is zeker: ze heeft wilskracht! En hoe!!
Hoe moeilijk het soms ook is, ze doet haar uiterste best: bewegen (stukje wandelen, fietsen), buiten komen én het veganistisch eten. Aan de andere kant kan ze heel hard “crashen”. Dan ligt ze op bed, helemaal uitgeput, en kan er helemaal niks.

Maandag 4 juni begint de follow-up behandeling in Frankfurt. Deze bevat o.a. de ACT (Autologous Cytoimmuno Therapy).
Dit is een geïndividualiseerd “vaccin” dat door onderzoek in het eigen laboratorium van Infusio is ontwikkeld (en dus ook alleen bij Infusio gegeven wordt). Het is een extra boost om het immuunsysteem te versterken. Het wordt in het laboratorium uit je eigen bloedcellen gehaald en daarna teruggebracht in je lichaam. De ACT zal Nicole haar immuunsysteem nog sterker maken, zonder het te belasten.

Net als in januari zullen we jullie vanuit Frankfurt dagelijks op de hoogte houden via deze website en via onze Facebook-pagina.
Nu nog een kleine week rust en voorbereiden. Tot binnenkort!!