Om 8.30 uur gaan we voor de laatste keer naar Infusio. De slechte dag van gisteren is nog niet voorbij. Nicole is verschrikkelijk moe.
Vandaag alleen nog twee infusen (flinke energy-boosts), een paar injecties en een afsluitend gesprek met dr. Bijan. Het hele genezingsproces zal nog lang duren, maar we zitten op de goede weg!!

We nemen afscheid van iedereen in de kliniek. Het was weer heel fijn om er te zijn. Het enorme warme welkom, de fantastische manier hoe ze met patiĆ«nten omgaan… Het is met geen pen te beschrijven, maar geloof me, zo zou iedereen wel behandeld willen worden door zijn/haar arts. Mensen met zoveel passie en evenveel liefde voor hun vak, het is geweldig!

Vanmiddag rust voor iedereen. We worden nog wel getrakteerd op een enorm warmte onweer. Morgen weer naar huis, en daarna bijkomen. Een periode van rust voor Nicole, die o zo belangrijk is.

We vonden het erg fijn dat jullie allemaal zo meegeleefd hebben. Alle likes, berichtjes, telefoontjes… Dat doet ons goed. Nogmaals een enorm dankjewel dat jullie met zijn allen deze behandeling mogelijk hebben gemaakt voor Nicole. Deze week was weer een intensieve stap in het herstelproces. We gaan nu een periode van rust in en zullen daarom eind van de zomer pas weer met een update komen.