Update vanuit de stichting – december 2019

Aan het einde van het jaar geven we jullie graag een nieuwe update vanuit de stichting. Op deze manier brengen we jullie weer verder op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Ontwikkelingen Nicole
Twee maanden geleden heeft Nicole een zelfstandige woonruimte gevonden. Daar is ze ontzettend blij mee, want dit is weer een belangrijke stap in haar leven. Nicole is in staat om haar eigen huishouden te runnen. Dit betekent dat boodschappen doen, koken, onderhoud, e.d. haar redelijk goed afgaan. De supplementen die Nicole onder toezicht van New Medix uit Best het laatste half jaar heeft genomen, hebben ervoor gezorgd dat de gezondheidssituatie van haar al geruime tijd stabiel is. Ze is nog vaak erg moe, maar weet goed te doseren wanneer ze iets actiefs kan ondernemen en wanneer ze rust moet nemen. Nicole heeft een studie opgepakt en om nog mobieler te kunnen zijn, hoopt Nicole binnenkort te starten met haar eerste autorijlessen. Als stichting blijven wij haar daarbij ondersteunen.

De stichting
Het komende half jaar blijft de stichting nog bestaan om verdere actieve ondersteuning te bieden aan Nicole. Die bestaat voornamelijk nog steeds uit de vergoeding van haar zorgkosten en het opbouwen van een zelfstandig leven. In juni zijn we naar verwachting door het totaal gedoneerde bedrag heen en zijn de financi├źn volledig besteed aan herstel en toekomst van Nicole. Dat we dit al twee jaar lang zo kunnen volhouden, is volledig te danken aan alle bijdragen die bij de stichting zijn binnengekomen. Daarvoor willen wij, en natuurlijk zeker ook Nicole van Dorst, iedereen opnieuw van harte bedanken. Jullie steun heeft tot nu toe enorm geholpen. Halverwege 2020 komen we graag met een nieuwe update.