Jullie hebben al een tijdje moeten wachten op de laatste update van de stichting Hope for Nicole. Graag brengen we jullie met dit berichtje op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Gezondheid Nicole
Nadat Nicole vorig jaar voor de laatste keer naar Infusio in Frankfurt is geweest om de behandelingen te doorlopen, zijn de verbeteringen goed zichtbaar en merkbaar voor haar.

Zo kan ze nu een meer zelfstandig leven leiden en is ze veel meer bezig met het invullen van haar toekomst. Natuurlijk gaat dit met ups en downs, waarbij de moeheid en pijn sterker kunnen worden. Om ook die terugval weerstand te kunnen bieden, is Nicole onder regelmatig toezicht van New Medix in Best, waar ze supplementen krijgt die haar helpen die moeheid te bestrijden. Deze supplementen zorgen er ook voor dat ze de reizen naar de kliniek in Frankfurt niet hoeft te maken.

Maar al met al richt Nicole zich nu steeds verder op haar eigen toekomst, op een zelfstandige woonruimte, op studie en op werk. Als stichting Hope for Nicole ondersteunen we haar daarbij.

De stichting
Oorspronkelijk was de stichting opgericht om na een jaar (1 november 2018) ontbonden te worden. Maar gezien het langere proces van het herstel van Nicole hebben we besloten om tenminste nog een jaar verdere actieve ondersteuning te bieden aan Nicole. Die bestaat voornamelijk uit de vergoeding van haar zorgkosten en het opbouwen van een zelfstandig leven.

Op het einde van dit jaar (2019) nemen we dan de beslissing om de stichting al dan niet te ontbinden. Immers, de financiƫn zijn dan volledig besteed aan herstel en toekomst van Nicole.

Dat we dit al zo lang kunnen volhouden is volledig te danken aan alle bijdragen die bij de stichting zijn binnengekomen. Daarvoor willen wij, en natuurlijk zeker ook Nicole, iedereen (nogmaals) van harte bedanken. Jullie steun heeft tot nu toe enorm geholpen en blijft dat zeker ook in de nabije toekomst. Op naar een nog verder herstel!